Living a loud life
Lilypie 3rd Birthday Ticker
By: Jurida Mohamed

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Sep-2008 01:29 Email | Share | | Bookmark
Arissa Dania again

Smile!
Pose sakit pinggang
For you,mama
View all 9 photos...
Just a mix entry to locate her milestone.


Wednesday, 3-Sep-2008 03:06 Email | Share | | Bookmark
Malam Tinjauan Bajet

With Mr. Lonely in Gorgeous
The room
The VIPs
View all 5 photos...
As previous years, a day before Budget Speech to table in the Parliament House, we will gather to witness the hand over ceremony and as a sign of completion of the process. This year we had nasi lemak from 'the flawless complexion' Mrs. Minister of Finance.


Monday, 4-Aug-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
Exactly two months

Cantiknya duduk!
Sedappp
 
Lama yours truly tak update FP..berkampung kat blogspot je. This picture was taken during lunch at JM Bariani House, Bangi. Nice and healthy dish, with less salt and lemak!

Quote:
Arissa & Aydin & Mummy & Daddy: Dah besar la saya auntie, akai pun dah banyak. Keje saya bagi mama pening.

fuzzy: Ouch!

ciklinn: Thanks for visiting. Gigit lah..isi tak banyak mana pun. Buat sup sedap.

trisno : Mekacihh

zam mama arif : tak tau la I franchise ke tak. Lagi satu dah buka kat Alamanda. Your auntie punya ke? cool..i like the food, simple taste but delicious.


Wednesday, 4-Jun-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
The two of us

@ Jetty Pulau Pangkor
@ Zoo Negara
@ a home to-be
Someone is asking me to update this laman sesawang.actually, takde apa yang nak diceritakan pun.But, those pic represent me and Dania in mix occasion. Abis utang ok,fuzzy?

Quote:
fuzzy: A lot more to come, but time not permit. Nanti ehh.

Mama aiman: nak buat camana min...makan banyak mana pun maintain 43kg je. Dania tu tension je aku dukung dia beralaskan tulang.haha

Mama Sofiya: Aku tak sempat la mate, nanti la...banyak lagi nak upload esp time dia warded aritu.

Suzana: Itu lah rumahku. InsyaAllah April depan leh masuk dah. Tak sabar i, you know.


Monday, 28-Apr-2008 00:57 Email | Share | | Bookmark
Bila Dania pose

 
 
 
View all 8 photos...
I was like mengekek tak henti-henti tengokkan gelagat si Arissa Dania posing dari tingkat bawah sampai atas. Enjoy her show, hubby. You tak tengok this side of her yet.



Quote:
idah isa: thank u auntie.muahmuah
fuzzy : Idah isa tu ex uitm, dia ex-schoolmate bainun aku. Which convent frens?So many of them.btw, to the entry u'r referring to, the person wore black is sitot, BBA ex-guthrie. or...some1 else you're asking for?kita borak kat platform lain aa...
azlinda alies azlinda: hahaha..tah mana dia belajar??ipoh kat meru.
Ibu Nuyin: Tom tom bak?aku rasa dia lagi suka nak join adi&ayah..suka sgt cite tu.
fuzzy:ala..nama penuh siti khadijah kalo x silap,org pahang.aku xdak friendster la dear.
atie: kedebosshhh dania buat side kick balik.
mama sofiya: kakak kuda rotan.dia tak abis2 sebut yayayayaya bila tengok kuda itew.
taiko master: leh,tapi mama saya belum print borang lagi.haha
ilynj: penangan tom tom bak rasanya ni.
~fiza~ : supermodel muslimah.
Nha: apa tak kenalnya nha oii..dah 2 mos anak ko.Ada zana bagitau aku.Any page for me to visit ur son?
Raz: Mommy Daniel & Dania: Tq Raz, we will try our best to attend.Happy birthday in advance!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net